Wat levert het jouw vereniging op?

Elke vereniging die mee doet met dit initiatief ontvangt van iedere bestelling die geplaatst wordt 50%* van het aankoopbedrag! dus elke verkochte oliebol is geld waard voor jouw vereniging!

Hoe gaan we dit aanpakken?

Wij gaan een campagne opstarten via de verenigingen, social media, kranten en natuurlijk mond op mond reclame! Voor flyer, posters, bestelformulieren wordt gezorgd. Ook krijgt de vereniging een wekelijks overzicht wat er is opgebracht voor de vereniging!

De oliebollen zijn van heerlijke kwaliteit, wij hebben namelijk een bakker, die meerdere prijzen op zijn naam heeft, bereid gevonden om deze oliebollen te bakken!

De heerlijke en ambachtelijke oliebollen bestellen kan via de vereniging of via deze website vanaf 6 december 2020

Elke oliebol is dus direct geld waard voor jouw vereniging!

* van de omzet exclusief BTW